Any mods out there able to help me? Looks like my work IP might be getting blocked from CHB

Discussion in 'Suggestions & Requests' started by Deebo, Feb 1, 2018.

  1. Deebo

    Deebo Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    10,977
    Likes Received:
    5,978
    Location:
    Show dem balls bro
    It's all in the thread title. Seem to get on from everywhere else and my account is still good but my work's connection will no longer bring the page up. I can ping the site, and can get on from other areas of the college, but not at my department. I manage the firewall here and I can tell you nothing is being blocked egress so I have no idea, other than maybe CHB is blocking my connection. If you would like we could take this to a private conversation via chat, just please let me know. Thank you.
     
  2. Deebo

    Deebo Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    10,977
    Likes Received:
    5,978
    Location:
    Show dem balls bro
  3. Deebo

    Deebo Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    10,977
    Likes Received:
    5,978
    Location:
    Show dem balls bro
    Hmm, weird, all fixed today.

    telnet 206.190.138.252 80 is actually connecting and website is coming up. If it was anything you guys did, thx a bunch!
     
  4. Jay

    Jay Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    10,382
    Likes Received:
    508
    Yeah, might have been the issue from the other day. Sorry about that. (only just seen this thread)
     

Share This Page